Nordens ledende franchisekæde for måltilpasset solafskærmning. Siden 1956.

Moogio har arbejdet med solafskærmning i mere end 60 år. Idag er vi Nordens ledende franchisekæde indenfor skræddersyet solafskærmning og vinduesdekoration, med butikker i 31 byer i Danmark og Sverige. Vi er specialister i solafskærmning og har et stort udvalg af blandt anden markiser i høj kvalitet, persienner, rullegardiner og klassiske gardiner. Vores erfaring siger, at den samme løsning ikke passer i alle hjem. Derfor skræddersyer vi alle produkter efter kundens ønsker og behov. For at give produkterne den bedste funktion og effekt hjælper vi gerne med opmåling og montage.

Læs mere på moogio.dk

Butik og montering et sted

Moogio er ikke bare en butikskæde med flotte solafskærmningsprodukter. Når du henvender dig til os får du også gode råd fra vore eksperter, som hjælper dig på vej til den bedste løsning blandt alle vore produkter. Vi tager også mål til produkterne og hjælper gerne med montage af dine solafskærmningsprodukter, når du har valgt den rette løsning for dig.
1

MARKEDSLEDENDE UDBUD

Moogios butikker findes i dag i 14 byer i Danmark og 17 byer i Sverige. Ved hjælp af vores størrelse kan vi tilbyde et af markedets største udbud af solafskærmningsprodukter, i flere forskellige prisklasser.

2

RÅDGIVNING OG MÅLTAGNING

Når du køber et solafskærmningsprodukt hos os, tilbyder vi altid rådgivning for at finde den rette løsning til netop din bolig. Vi hjælper også med måltagning, så produktet passer perfekt til dine vinduer og får det udseende som du gerne vil have.

3

TILPASNING TIL DIN BOLIG

Alle vore solafskærmningsprodukter er skræddersyet og produceres ud fra de mål, funktioner og materialevalg som passer til din bolig eller din terrasse.

4

PROFESSIONEL MONTERING

Når dit solafskærmning er produceret og klar til levering, bestemmer vi sammen et tidspunkt for levering og montering. Vore montører monterer på aftalt tid og tager alt affald med tilbage, når montagen er færdig. Færdigt og klart.

5

TRYGHED GENNEM GARANTI

At købe gardiner eller markiser hos os skal være trygt og sikkert. På mange af vores produkter yder vi derfor op til 5 års garanti. Ved normalt brug og korrekt montage holder vore produkter dog meget længere end garantitiden, så du kan føle dig tryk og sikker på at produktet er i en høj kvalitet. Kontakt din nærmeste butik, hvis du vil høre mere om vore produkt garantier.

Dette er Moogio

HVORNÅR STARTEDE MOOGIO?

Grunden til Moogio blev lagt i 1956. Her startede produktion og salg af persiennemaskiner. Virksomheden voksede hurtigt og det samme gjorde sortimentet; fra produktion af maskiner til at drive en komplet butik med salg af solafskærmning, markiser, persienner, rullegardiner – alt med egen produktion. Det fortsatte under navnet “Tvååkersmarkisen”

HVORFOR BLEV DET TIL MOOGIO?

I 2006 udvikledes et helt nyt butikskoncept under navnet “Moogio”. Moogio, som etableredes i Sverige og Danmark, fokuserede på at være kundens solafskærmningsekspert med salg af premium produkter, i høj kvalitet. Siden 2006 har vi ingen egen produktion haft.

HVAD LAVER MOOGIO?

Da Moogio startede henvendte vi os mest til privat personer. I dag har vi også en bred viden og erfaring med solafskærmning til offentligt miljø. I dag har vi flere faste boligforeninger, kontorer, hoteller, restauranter, skoler og plejehjem vi betjener.

HVEM EJER MOOGIO?

Moogio drives som et franchisekoncept. Det betyder at Moogios solafskærmningsbutikker ejes og drives af franchisetagere. Moogios franchisekoncept betyder at alle butikker drives efter samme koncept, tilbyder det samme sortiment og alle deler vores samlede mål om altid at leverer bedste kvalitet, give uhørt god service og hjælpe vore kunder med at løse problemer gennem engagement og stor viden om vort sortiment og produkter.