Ofte stillede spørgsmål og svar

 

 

Læs svarene på nogle af de mest almindelige spørgsmål om Moogio franchise

Spg: Betaler jeg nogen indtrædelsesafgift for at blive franchisetager hos Moogio?

Svar: Ja. Indtrædelsesafgiften er en engangsafgift, som dels inkluderer retten til dit markedsområde, men også til al uddannelse, hjælp med at finde lokale, kampagneplanlægning og ”grand-opening” af din butik. I praksis kommer størstedelen af din indtrædelsesafgift tilbage til dig på den ene eller anden måde.

 

Spg: Hvordan finder jeg et passende butikslokale, og hvor stort skal det være?

Svar: En ny franchisetager starter normalt en ny butik eller overtager en eksisterende. Hvis man allerede driver en uafhængig butik i branchen, kan man søge om at slutte sig til Moogio-kæden. Alle Moogios butikker skal ligge på centrale steder, have en attraktiv forretningsplacering i forhold til lignende produkter som køkkener, byggemarked osv. Placeringen skal være let at finde og til at parkere ved. Det sikrer en god kundegennemstrømning. Lokalerne plejer normalt af have et samlet areal på mellem 100 og 200 kvadratmeter, hvor hoveddelen af lokalet er selve showroomet. Derudover kræves visse kontor- og lagerarealer, som kan variere i størrelse. Vi hjælper dig med at finde et passende lokale med et passende huslejeniveau.

 

Spg: Hvad indebærer franchising?

Svar: Franchising indebærer, at en selvstændig erhvervsdrivende lejer en anden virksomheds forretningskoncept og varemærke. Samarbejdet reguleres af en franchiseaftale, der tegnes af to, i forhold til ejerskab, uafhængige parter. Ved at anvende et indarbejdet forretningskoncept kan den selvstændige erhvervsdrivende opbygge en rentabel forretning både billigere og hurtigere end på traditionel vis. Derudover mindsker det den økonomiske risikotagning. Omkostningen er som regel dels en indtrædelsesafgift og dels en omsætningsbaseret franchise-/markedsføringsafgift.

I et franchisesystem fordeles opgaverne på en sådan måde, at alle involverede kan fokusere på det, de er bedst til. Franchisegiveren koncentrerer sig om de arbejdsopgaver, hvor kæden kan skabe økonomiske stordriftsfordele som samordning af indkøb, leverandørudvikling, produkt- og serviceudvikling, markedsføring, uddannelse osv. Franchisetageren fokuserer på sit lokale marked gennem salg, service, butikseksponering samt markedsføring og personaleledelse.

 

Spg: Skal mit franchiseselskab være et aktieselskab, eller er det fint bare med et firma?

Svar: Dit franchiseselskab skal være et individuelt aktieselskab, som kun driver virksomhed i overensstemmelse med Moogios koncept.

 

Spg: Hvor mange ansatte (eller partnere) har jeg brug for i virksomheden?

Svar: En etableret enhed i normal størrelse med en omsætning på ca. 7-10 mio. kr./år bemandes almindeligvis sådan, at ejeren arbejder med salg, administration, personaleledelse og montering. 1-2 ansatte sælgere arbejder både i butikken og ude hos kunden. En ansat montør komplementeres eventuelt med en indhyret montør/montører. Som ejer deltager du i og leder det daglige arbejde i butikken. Det personale, du ansætter, bør have en positiv indstilling til tingene og en veludviklet sans for service. Vi hjælper dig selvfølgelig med støtte og tips til, hvordan du bedst bemander og uddanner din organisation.

 

Spg: Får jeg hjælp til bogføring og administration?

Svar: Moogios supportkontor tager sig af din løbende bogføring, regnskab, lønadministration, moms- og skatteindberetninger. Du vælger selv, om du vil køre dette på egen hånd eller gøre brug af vores service til en attraktiv kostpris.

 

Spg: Hvordan får jeg kunder?

Svar: Der findes mange velafprøvede markedsførings- og salgsmetoder til at skabe interesse bandt kvalitetsbevidste privatpersoner og virksomheder. Det kommer vi til at bruge meget tid på i løbet af din franchisetager-uddannelse. I takt med at din kundebase efterhånden vokser, kommer din absolut bedste markedsføring til at være gratis. Referencer fra dine tilfredse kunder!

 

Spg: Hvordan adskiller Moogio sig fra andre aktører i branchen?

Svar: Potentialet for solafskærmningsprodukter og vinduesindretning på markedet er enormt. Set i et helhedsperspektiv må branchen anses for at have et relativt lavt penetrationsniveau. Den direkte konceptkonkurrence er lille lige nu. Der findes et stort antal mindre uafhængige forhandlere af produkter til solbeskyttelse. De fleste af dem har en eller anden form for egen produktion af mere enkle produkter. Moogio henvender sig til kvalitetsbevidste privatkunder og virksomheder, der prioriterer høj service og skræddersyede løsninger. Moogio har ingen egen produktion, men har derimod forhandlet sig frem til fordelagtige aftaler, som gør, at du som franchisetager kan indkøbe produkter og serviceydelser fra førende europæiske leverandører som Markilux, Shadowline, Luxaflex og Draper. Indkøbspriserne er på et niveau, som individuelle selvstændige firmaer aldrig kan nyde godt af.

 

Spg: Er der mulighed for at tale med eksisterende franchisetagere?

Svar: Selvfølgelig. Kontakt os på 51501730 for referencer og kontaktoplysninger.

 

Spg: Hvordan kan jeg få mere at vide?

Svar: For yderligere information om vores franchisetilbud, ring til Bo Pihl på 51501730 eller send e-mail til bo.pihl@moogio.dk

Tal med os!

Vil du vide mere om Moogio Franchise? Ring 51501730 eller send e-mail til bo.pihl@moogio.dk

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.