Hvorfor solafskærmning og vinduesindretning?

Der er vinduer overalt

Hvis du ser dig omkring, ser du vinduer overalt. Forestil dig at have mulighed for at hjælpe dine kunder med at gøre hvert rum eller hus lidt rarere at være i, lidt smukkere at se ind i eller bare se på. Uafhængigt af smag og behag er en investering i solafskærmning eller vinduesindretning en fremragende måde til at løfte et rum eller hus i både udseende, komfort og vedligeholdelse.

 

Der findes et behov I ethvert hjem og hus

Uanset om det handler om nybyggeri eller renovering, skal alle typer ejendomme før eller senere have en form for solafskærmning eller vinduesindretning. Hvert vindue er en mulighed, og hver mulighed er et vindue. Hvorfor ikke gribe den mulighed!

 

Ikke så konjunkturfølsomt

Denne branche passer til dem, der vil drive en virksomhed, der henvender sig til et bredt marked; altså til hvert eneste hjem eller firma med et vindue. Selv om vi befinder os i en konjunkturcyklus, så vil der altid være behov for at afdække eller indrette vinduer på en eller anden måde. Ud over nybyggeri af private boliger, kontorejendomme, restauranter eller forretningslokaler er der et stadigt stigende marked inden for ombygning og renovering. Sidstnævnte er betydeligt større end nybyggeri, uanset konjunktur. Kør en tur rundt i byen, hvor du bor, og se dig omkring – mulighederne inden for solafskærmning og vinduesindretning er enorme.

 

En branche, der omsætter 4,7 milliarder sek

Branchen for solafskærmning og vinduesindretning vokser hurtigt i Sverige og har nu nået 4,7 milliarder svenske kroner pr. år. De største forhandlere har kun en lille del af denne omsætning, mens resten er mindre uafhængige forhandlere med lille indkøbskapacitet og mindre udviklede markedsførings- og tekniske løsninger. Med Moogio i ryggen får du som franchisetager mulighed for at skille dig ud og tage del i en omsætning, der ser ud til at fortsætte med at vokse i mange år fremover.

 

Stærke varemærker, som næsten sælger sig selv

Moogio har etableret samarbejde med nogle af branchens bedste varemærker. Vores partnerskab giver os mulighed for at tilbyde vores kunder den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores produktmix tilbyder skræddersyede løsninger til alle typer behov og alle ønsker til design og funktion. Store stærke leverandører gør også, at vi kan påtage os større projekter end mange af vores mindre konkurrenter.

 

Showroom og mersalg hjemme hos kunden

Ud over vores designede showroom og butikker tilbyder vi kunden et hjemmebesøg. Det er for at kunne måle og kontrollere, at alt er korrekt, inden ordren afgives. I forbindelse med besøget får kunden derhjemme mulighed for at se på alternative produkter og sikre sig, hvordan slutresultatet vil blive, både i farve og form. Hvert hjemmebesøg giver os mulighed for mersalg og service, som få andre brancher kan matche.

 

Minimalt lager

Forestil dig en virksomhed, hvor du slipper for at binde en stor mængde kapital i lagerbeholdning. Ved at tilbyde kunden skræddersyede produkter er der ikke behov for overhovedet at opbygge et lager. Bare sørg for at have noget plads til at tage imod bestilte varer, som derefter straks leveres til kunden og installeres. Lavere omkostninger til lager og lokaler skaber mulighed for højere avancer og god likviditet.

Det lyder vel som en ganske god forretning, eller hvad?

Tal med os!

Vil du vide mere om Moogio Franchise? Ring 51501730 eller send e-mail til bo.pihl@moogio.dk

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.