Hvor meget kommer jeg til at tjene?

 

Hvor meget tjener man som franchisetager?

Rentabilitetsspørgsmålet er både interessant og vigtigt. Franchisetagerens rentabilitet vil altid for en vis dels vedkommende hænge sammen med individuel forretningssans, engagement og drive. Du kender sikkert udtrykket “Man ligger, som man har redt!” eller ”Du får det resultat, du fortjener!”. I bund og grund handler din succes som franchisetager om, hvilke langsigtede drømme du selv har, hvilken økonomisk sikkerhed, du vil bygge op, og din evne til at nyde godt af den succes, du faktisk får og fortjener. 

Når du har kontaktet os og påbegyndt processen for at lære mere om Moogios franchisekoncept, vil du ud over at få hjælp til budget, tal og økonomisk statistik få mulighed for at tale med vores franchisetagere og stille de spørgsmål, du er nødt til at få svar på for at vide, om Moogio Franchise er det rigtige valg for dig.

Hvad siger vores franchisetagere?

Følgende citat kommer fra en af vores franchisetagere i Sverige:

”…En stor fordel ved at være franchisetager hos Moogio er, at virksomheden hele tiden vinder markedsandele og fortsætter med at vokse, samt har gode leverandører med gode aftaler. Afgifterne for os franchisetagere er heller ikke urimelige. Der er mange kollegaer, man kan henvende sig til ved behov for rådgivning eller sparring. Alle forsøger at hjælpe hinanden. Der gives mulighed for at mødes mindst to gange om året. Derudover arrangeres der kurser via Moogio hos forskellige leverandører. Jeg oplever også, at Moogio lytter til os franchisetagere…”

STEFAN FREDESTAM, MOOGIO SYDVÄSTRA SKÅNE

 

”…Det, jeg sætter meget pris på ved at være franchisetager hos Moogio, er, at vi får lov til at arbejde rigtigt meget selvstændigt og passe os selv, samtidig med man får opbakning af hovedkontoret i forhold til alle de spørgsmål og tanker, man overhovedet måtte have. Det er guld værd! Man bliver også forbundet med hinanden på et intranet, som fungerer supersmidigt, når man skal lave bestilling og fakturering til kunderne. Derudover er vi også en gruppe mennesker, der har det rigtigt sjovt sammen. Lidt som en stor familie!”

TED KRISTIANSSON, MOOGIO VARBERG

 

Hvorfor vente? Kontakt Moogio i dag!

Der vil altid være efterspørgsel på solafskærmning og vinduesindretning. Uanset om det handler om nybyggeri af boliger, renoveringer eller kommercielle lokaler. Desuden er Moogios stærke varemærke, stabile avancer og tilfredse kunder en fordel for os.

Tænker du stadig over det!? Hvis du kører en tur i området, hvor du bor, vil du hurtigt opdage, at alle boliger og firmaer er en potentiel kunde!

Tal med os!

Vil du vide mere om Moogio Franchise? Ring 51501730 eller send e-mail til bo.pihl@moogio.dk

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

  • Vi enas om en tid som passar dig.
  • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
  • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.