Hvad koster det at starte?

 

Hvor meget kapital kræves der for at starte din egen Moogio-butik?

Moogios franchisemodel bygger på en velafprøvet forretningsidé, hvor en relativt lav investering giver gode muligheder for at få de investerede penge tilbage på en rimelig tid.

Hvad får jeg for min investering?

Forskellen på at starte en franchisevirksomhed i forhold til at starte helt på egen hånd plejer ikke at være særligt stor, når det gælder omkostningerne. Derimod er der meget stor forskel, når det handler om risikotagning. Som franchisetager drager du fordel af al den viden, som franchisegiveren har opbygget igennem mange år, mens den, der starter selv, må lave alle fejl på egen hånd, inden han eller hun ved, hvad der fungerer.

Moogio hjælper dig med alle værktøjer, du har brug for fra start

 • Hjælp med at finde et egnet forretningslokale
 • Skræddersyet uddannelse
 • Adgang til markedets førende leverandører
 • Indkøbspriser baseret på store mængder
 • Professionel hjemmeside
 • Central markedsføring og annonceproduktion
 • Leads der skaber forretninger
 • Markedsføringsmateriale
 • Forretningssystem og håndtering af krav, tilgodehavender og fordringer
 • Løbende økonomistyring og bogføring
 • Kontinuerlig support omkring produkter
 • Inspirerende konferencer og kurser

Du behøver ikke selv opfinde den dybe tallerken

Som franchisetager hos Moogio behøver du ikke opfinde den dybe tallerken selv. Vores afprøvede forretningsmodel hjælper dig med at forkorte tiden fra starten til den tid, hvor du opnår break-even i din nystartede virksomhed. Gennem fælles markedsføring som hjemmeside og centrale kampagner støtter Moogio din lokale markedsføring og butikseksponering. Inden åbningen af din butik hjælper vi dig med at udarbejde en effektiv introduktionskampagne. Vores markedsføringsfunktion hjælper dig med at skabe underlag for lokale annoncer, skilte til butikken osv. På den måde sparer du meget tid og mange penge i forhold til, hvis du skulle skabe det hele selv.

Hvad koster det at starte?

Inden du åbner din butik, kræves der en del investeringer i din virksomhed. Du skal bl.A. Investere i lokaler, udstillingen, indtrædelsesafgift osv. Omfanget af investeringen kan være forskellig fra sag til sag afhængigt af lokalets størrelse, placering m.m. til en typisk butik, der på sigt forventes at omsætte for 7-10 millioner kroner pr. år, kan kapitalbehovet komme op på ca. 400.000 kr. Eksklusive lejet/leaset udstyr og indretning. Kapitalbehovet plejer at variere mellem 400.000 kroner og 1 million kroner, hvilket er et ganske lavt kapitalbehov set i forhold til butiksvirksomhed generelt.

Hvordan finansierer jeg min franchisebutik?

Det er utroligt vigtigt at have den rigtige finansiering, når du starter din egen virksomhed. Som franchisetager hos Moogio ejer du din virksomhed fuldt ud. Af erfaring ved vi, at du har brug for at kunne lægge mindst 250.000 kr. Af dine egne sparepenge i forbindelse med opstarten for at være sikker på at kunne løse resten af finansieringen via bank, leasing eller almi forretningspartner. Føler du dig usikker på, hvordan bankfinansiering eller leasing fungerer? Ring til os, så hjælper vi dig med at forstå det. Vi hjælper dig også med at udarbejde dit eget budget for virksomheden. Et budget, der er tilpasset efter dine forudsætninger i den by, hvor du gerne vil åbne forretning. På den måde kommer du hurtigt til at forstå, på hvilket niveau indtægter og omkostninger bør ligge, for at du skal kunne nå det resultat, du langsigtet forventer af din egen virksomhed.

Tal med os!

Vil du vide mere om Moogio Franchise? Ring 51501730 eller send e-mail til bo.pihl@moogio.dk

På jakt efter det perfekta solskyddet?

Vi hjälper dig hitta det, på plats i din egen bostad. Skriv in dina uppgifter så hör vi av oss inom 24 timmar.

 • Vi enas om en tid som passar dig.
 • En personlig solskyddsexpert guidar dig.
 • Få möjlighet att titta på olika modeller, lösningar och designförslag.

Dina uppgifter stannar hos oss, vi lämnar aldrig ut dem till tredje part. Om du hellre vill ringa och boka ett besök ringer du enklast till din närmsta butik. När vi besöker ditt hem kommer vi alltid för din trygghets skull i en uppmärkt Moogio-bil. Det är också alltid en Moogio-anställd som gör besöket.